Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gaby richtte in 2016 PUUR zwanger op, een gevestigde en warm aanbevolen zwangerschapsvoorbereiding voor de zwangere en haar geboortepartner in hartje Utrecht. Binnen praktijk PUUR creëert ze een warme bedding voor iedere vrouw die bereid is stappen te zetten in haar proces door middel van innerlijk werk.

Ik geloof in het helende vermogen en de eigen kracht van jou als vrouw. Pijn, angst, donkerte aankijken en werkelijk voelen vraagt moed. Het mag er allemaal zijn. Mijn hart gaat wijd open bij vrouwen die voelen- ‘ja, het is tijd. Ik wil naar binnen keren en het doorvoelen, zodat ik daarna ruimte en ontspanning kan ervaren. En genieten van de mooie dingen in m’n leven.’

Een eerdere heftige geboorte, ervaren van een verliesgeboorte, meer vertrouwen willen ervaren naar de geboorte toe, zwanger zijn na een stil geboren kindje, een plek hebben waar je terecht kunt met je vragen, met jezelf, met alles wat er in jou leeft. Daarvoor ben je bij praktijk PUUR aan het juiste adres. Juist ook in de postpartum periode.  

Afgelopen jaren begeleidde Gaby honderden vrouwen naar en na de geboorte. En passend bij haar eigen ontwikkeling ging dat steeds vaker over diepgaande bewustzijnsprocessen. 

Gaby van Mierle- vrouwencoach

www.prakijkpuur.nl

info@praktijkpuur.nl

06-41500342

Instagram

www.puur-zwanger.nl

info@puur-zwanger.nl

Facebook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.