Online programma

“Stop maar met googlen!
De Postpartum Keys geeft de informatie en inzichten die je zoekt.”

Wil je geen behandeling maar wel zelf aan de slag en hulp bij je klachten en vragen?
De oprichter van het Postpartum Centrum NL, Annemarie, ontwikkelde een waardevol online programma voor moeders die stress ervaren in het eerste jaar na de bevalling.
Krijg na aankoop direct toegang, vind de antwoorden waar je naar zoekt en start vandaag nog met een lichter postpartum-leven. 

Bespaar tijd, krijg meer energie, voel je rustiger en zelfverzekerder!

 
Herkenbaar?

Je voelt je gestresst en overwhelmd

Je staat de hele tijd ‘aan’

Je gevoelens en gedachten gaan alle kanten op

Je kan er tegen op zien een dag alleen te zijn met je baby

Je voelt je niet meer jezelf


Leer wat je moet weten, maar niemand je vertelt en krijgt direct inzicht en tools!

“Ik merk dat veel moeders zo worstelen het eerste jaar na de bevalling. Vaak in stilte. Zo zonde!” 

 

Zo ontzettend veel vrouwen worstelen in hun eentje met dit soort vragen en klachten het eerste jaar postpartum! Omdat het meestal alleen over de mooie kanten gaat kun je het gevoel krijgen dat je iets niet goed doet en kun je je alleen voelen. Maar je bent écht niet alleen. Het is zó zonde om er mee te blijven zitten, want er is heel veel kennis over hóe jij je beter kunt voelen en kunt omgaan met de uitdagingen en uitputting van deze periode. Deze kennis is helaas vaak moeilijk te vinden, het is ingewikkeld geformuleerd of de kwaliteit is lastig te beoordelen.

Op basis van alle ervaring, studie, literatuuronderzoek en niet te vergeten ervaringsdeskundigheid is deze informatie voor jou gebundeld en beschikbaar gemaakt in een te gek online programma. Alles wat je moet weten krijg je in behapbare video’s te horen. Fris, krachtig en to the point. Je hoeft niet te wachten en kunt direct zelf beginnen!

 

annemarie is als expert o.a. bekend van