Online programma ‘The Keys’

“STOP MAAR MET GOOGLEN”

WAAROM EEN ONLINE PROGRAMMA?

Oprichter Annemarie: “Ik merk dat de vrouwen die zich aanmelden bij Postpartum Centrum Nederland enorm veel baat hebben bij de hulp die we bieden. De vragen en klachten zijn uiteenlopend, en de behandeling is altijd op maat, maar toch merkte ik -en mijn collega’s ook- dat de meest helpende en succesvolle elementen uit de behandeling -de ‘keys’- toch vaak hetzelfde zijn. Op basis van alle ervaring, studie, literatuuronderzoek en niet te vergeten ervaringsdeskundigheid heb ik deze ‘keys’ gebundeld en voor iedereen beschikbaar gemaakt in een te gek online programma.
Hoe mooi is het om deze waardevolle inzichten te kunnen delen door zo iets toegankelijks te bieden als een online programma? Het past helemaal bij onze missie: zoveel mogelijk vrouwen die uit balans zijn geraakt door zwangerschap, bevalling of moederschap weer rust, zelfvertrouwen en balans te laten ervaren!
Stop maar met googlen: ‘The Keys’ geeft je de informatie en inzichten die je zoekt.”

LETS GET BACK AT IT! 

Het is het mooiste dat je jezelf, je kindje, je partner en je gezin op dit moment cadeau kunt doen.

VOOR WIE?

Jij bent een zelfbewuste vrouw die (weer) moeder is geworden en die die er klaar voor is om de regie terug te pakken op haar eigen leven, gedachten en gevoelens. Je bent klaar met onzekerheid en het gevoel geleefd te worden. Je wil niet (meer) wachten tot het vanzelf over gaat of beter wordt, omdat je weet dat deze bijzondere periode voorbij is ‘in the blink of an eye’. Je hebt echt geen zin meer om je kostbare tijd te verdoen met googelen van van alles en nog wat. Je houdt niet van gezapig, zweverig, zwaarmoedigheid en stroperigheid. Je wilt graag leren in een duidelijk, krachtig en overzichtelijk concept op je eigen tijd en tempo. En er mag ook gelachen worden ;).

 

WAT LEVERT DIT PROGRAMMA MIJ OP?

Je zult per direct minder stress, angst en spanning ervaren.

Je hebt meer zelfvertrouwen, overzicht en rust.

De hechting met je kindje is verstevigd.

Je hebt minder negatieve gedachten.

Je hebt weer zin in de dag!

Je voelt je ontspannen, ook al loopt niet alles zoals je had gehoopt.

Genieten in plaats van overleven.

Je hebt een beter gevoel over jezelf, de bevalling, het moederschap.

Meer regie, minder chaos.

Door de herkenning, erkenning, informatie en tips zul je per direct meer lucht gaan ervaren.

Je voelt je veel minder alleen.

En ja! Je voelt je weer een beetje jezelf!

WAT GA JE LEREN?

Begrijpen waaróm je je voelt zoals je je voelt, en dat geeft meteen rust en verlichting!

Technieken om met moeilijke emoties om te gaan.

Met een goed -of tenminste neutraal- gevoel terug kijken op je bevalling.

Het piekeren te verminderen.

Omgaan met negatieve gedachten.

Stoppen met vergelijken.

Het belang van goed voor jezelf zorgen en hóe je dat doet!

HELP, IK HEB HIER HELEMAAL GEEN TIJD VOOR!

Doe het dan juist! Als het je niet lukt om tijd en ruimte te maken om een investering te doen in jezelf, is dit hèt moment om dit patroon te doorbreken! Happy mommy, happy baby. Je bent misschien druk en gespannen, maar dat komt doordat je niet weet wat je niet weet

HANDIG!

Je kunt deze training gewoon thuis op je eigen tijd en in je eigen tempo volgen! Je hebt maar liefst 12 maanden toegang tot het programma.

En de inzichten en tips die je krijgt zijn niet alleen van waarde in deze periode, maar ook voor de rest van je leven. Een hele duurzame investering dus!

Het programma is laagdrempelig en effectief, gebaseerd op wetenschappelijk bewezen en erkende psychologische interventies.

OK, EN NU?

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het online programma. Het wordt te gek! Laat het nu alvast weten als je mee wilt doen. Stuur even een mail naar info@postpartumcentrumnederland.nl. Als je de code #iwasfirst vermeldt, krijgt je een fijne korting!

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET BEDOELD?

Dit programma is niet voor iedereen! Wanneer je voldoet aan de criteria voor een posttraumatische stressstoornis (PTSS), ernstige postpartum depressie of psychose of je hierover twijfelt. Ga dan naar je huisarts om dit te laten beoordelen en je eventueel te laten verwijzen.