One Session

One Session, wat is dat?

Je hebt advies nodig, je hebt een vraag, je wilt een belangrijke keuze maken, je wilt weten hoe je beter voor jezelf kunt zorgen of hoe je moet ontspannen. Je hebt behoefte aan een helder hoofd, misschien heb je even geen overzicht. Je wil graag iets bespreken, maar dan wel met een ervaren therapeut. Iemand die niet emotioneel betrokken is of onderdeel uitmaakt van jouw kring. Iemand die zonder oordeel jou context kan geven en je een heldere en scherpe blik op je vraag of probleem kan werpen. Zodat je zélf weer verder kunt. Dan wil je niet weken op een wachtlijst. Je wilt dat gesprek NU!

gesprek zonder wachtlijst

Een One Session is zo’n gesprek. Je plant hem direct in bij Annemarie. Zodat jij weer rust in je hoofd hebt. En een licht hart. Waardoor je weer weet wat je moet doen (en vooral ook wat niet). En je zelf weer verder kunt. Dat zou toch geweldig zijn? Eén gesprek. Geen traject, geen aanmeldprocedure, formulieren of wachtlijst. En je kunt hem direct boeken. 

Klik op de knop hieronder om alles te lezen hoe een One Session werkt, waarom Annemarie jou hier goed mee kan helpen, wat het kost, hoe je het meeste er uithaalt, of een One Session iets voor jou is en hoe je er snel een boekt. Je komt dan op de website van de Free Mind Academy, dat is het online cursusplatform van Annemarie, die oprichter van het Postpartum Centrum NL. Zie ik je daar?

Wat is One Session niet?

One Session is écht bedoeld als 1 gesprek. Het is dus geen traject, er wordt geen diagnose gesteld, het is geen hulp bij ernstige (psychiatrische) stoornissen, geen beoordeling voor juridische zaken, het is geen vergoede zorg en biedt geen oplossing voor een crisis.